Dag 15 - Reisverslag uit Cameron Highlands, Maleisië van Familie Nagtegaal - WaarBenJij.nu Dag 15 - Reisverslag uit Cameron Highlands, Maleisië van Familie Nagtegaal - WaarBenJij.nu

Dag 15

Door: Bianca

Blijf op de hoogte en volg Familie

30 Augustus 2024 | Maleisië, Cameron Highlands

Dag 15:

Penang blijkt bekend te staan om zijn gastronomie.

Nou dat hebben we gemerkt gisteren avond. We gingen eten bij 'firewood'. Een zeer trendy steakhouse. Ze kwamen met een plank langs je tafel waar verschillende 'voorbeeld' stukken vlees op lagen. Sommige stukken bijna een pond. Ron en ik kozen een mooi stukje en deelden deze. Het smaakte echt goddelijk. Daarna een mix berry semi freddo. Ik ben blij dat alles me weer smaakt haha

Vanmorgen vertrokken we naar de West kust van het eiland. Het zou een rit van ongeveer 25 min zijn. Toen we er zelfs een Brabants kwartiertje aan plakten waren we er nog niet. De rit duurde gewoon een uur. En niet omdat het druk was op de weg hoor.

We gingen daar een fietstocht maken. Nou niks vergeleken bij Mike Bike in KL.

We moesten zelf de bandjes nog even op pompen, zadel kon vaak niet verder omhoog omdat de zadelpin niet langer was. We hadden geen bel, maar die hadden we ook niet nodig. Horen en zien verging je als we remden.

Het was een leuke tocht door de binnenlanden. We zagen varanen, aapjes en Ron zag veel vogels.

Na ongeveer 2 uur fietsen gingen we weer met de bus terug.

Op de kamer een beetje bijgekomen van de hitte en een kop koffie gedronken.

Daarna gingen we samen nog even terug naar het centrum. Paar mooie winkeltjes in, lekker ijsje gegeten en toen terug naar hotel voor een paar uurtjes rust en opfrissen.

Kijken of we vanavond weer zo lekker kunnen eten.

We kruipen ook niet al te laat onder de wol omdat we morgen om 7 uur vertrekken naar ons laatste bestemming.

Het paradijselijke eiland Langkawi.....

• 30 Augustus 2024 - 09:43

Petra:

Oh die fietsen soms[e-1f648]hadden wij in Vietnam, levensgevaarlijk maar wel doen dus zou je in Nederland niet eens naar kijken. Op naar het paradijs nu